П`ятниця, 19.04.2024, 22:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №11 м. Нововолинська

Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 201
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 3 » Розпочався навчальний рік!
10:14
Розпочався навчальний рік!

 

У понеділок, 2 вересня, в ПТУ №11 м. Нововолинська відбулася святкова лінійка, присвячена Дню знань, на якій урочисто вишикувались першокурсники, учні старших курсів, батьки, вчителі, технічні працівники та гості. Зі святом першочергово усіх привітав директор училища - Стецюк Юрій Аполлінарійович. 

Шановні педагоги, дорогі учні, поважні студенти, що зовсім недавно були учнями нашого училища, батьки!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Особливим він є для наших любих першокурсників, що влилися сьогодні у нашу дружню училищну сімю. Хвилюючим - для учнів випускних груп! Але ми переконані, що наше училище стане для всіх справжньою другою домівкою, виправдає сподівання дітей і батьків.

Бажаємо усім учням на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Шана батькам, які разом із своїми учнями переймаються успіхами і проблемами училищного життя! Побажання творчих злетів студентам, що зовсім недавно були нашими учнями! Ми раді кожному із вас, навідуйтеся до нас, діліться своїми здобутками!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожен навчальний заклад, кожну родину! 

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Переглядів: 741 | Додав: ptu | Рейтинг: 5.0/1
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30