П`ятниця, 19.04.2024, 00:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №11 м. Нововолинська

Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 201
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 17 » Педагогічні читання
13:43
Педагогічні читання
       10 січня 2014 року під час зимових канікул в училищі традиційно пройшли педагогічні читання, як один із заходів з покращення педагогічної майстерності педагогічних працівників, направлений на відкритий обмін досвідом з навчання та виховання учнівської молоді. Цьогорічні педагогічні читання пройшли на досить високому методичному та науковому рівні.
       Так як тема педагогічних читань була обрана актуально – «Розвиток ключових компетенцій учнів через впровадження в навчальний процес інноваційних педагогічних технологій» вона викликала зацікавленість та активність при обговоренні.
             Розпочато педагогічні читання було з проведення методистом училища Магдисюк Е.Л. тренінгу: «Сучасний урок. Шляхи підвищення його ефективності» мета якого активізація проблеми підвищення ефективності уроку, завдяки впровадженню інноваційних технологій навчання. 
           Продовжили захід Майстер виробничого навчання Колесник Л.Т., яка поділилась досвідом по використанню інноваційних педагогічних технологій при проведенні уроків виробничого навчання та майстер виробничого навчання Палічук Ю.М., який звернув увагу на проблему розвитку пізнавальної діяльності учнів на уроках виробничого навчання через впровадження у роботу педагогічних технологій навчання. 
         Цікаво представили свій досвід по підвищенню мотивації навчальної активності розвитку творчих здібностей учнів використовуючи сучасні педагогічні технології навчання викладачі Свиридова Т.В., Вакула І.В., Каганюк Н.П., Коцура К.В., які підготували презентації до своїх виступів. 
           Робота була плідною і цілеспрямованою. Піднято багато цікавих питань, які педагогічний колектив взяв на контроль з метою виконання та керівнийтва в роботі. 
        Підсумки педагогічних читань підвела методист училища Магдисюк Е.Л., яка шляхом елементу вправи «За чи проти» з’ясувала, що виправдались очікування педпрацівників від педчитань як однієї з продуктивних форм методичної роботи з підвищення професійної компетентності педагогів, що дозволяє вивчити та перейняти перспективний педагогічний досвід, обговорити актуальні проблеми освітньої практики, визначити шляхи їх вирішення.
Переглядів: 2596 | Додав: ptu | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031