Четвер, 28.03.2024, 14:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №11 м. Нововолинська

Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 201
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Вересень
1. Вступне заняття. Знайомство з особливостями роботи євро клубу «Європейський вибір». Прийняття Статуту.
2. Україно! Мій рідний краю…
Жовтень
3. Розмаїття спадщини Італії.
4. Святкування Хелоуіна.
Листопад
5. Заочна подорож до Німеччини.
6. Проведення інтелектуальної гри “Ти геній! ”.
Грудень
7. Це цікаво знати. Національні емблеми Великобританії.
8. Знайомство з традиціями святкування Нового року в країнах Європи.
Січень
9.  «Світ спорту»: найпопулярніші спортивні ігри в країнах Європи”.
10. Вікторина в малюнках «Чи знаєш ти свої права?»
Лютий
11. Святкування Дня Святого Валентина.
12. Європейські цінності та стандарти
Березень
13. В ... Читати далі »

Категорія: Євроклуб | Переглядів: 565 | Додав: ptu | Дата: 10.11.2016

Традиційно кожного року в усіх навчальних закладах відбувається Свято осені. Вкотре завітало воно і до ПТУ №11 м. Нововолинська. Актовий зал училища перетворився на справжній осінній ярмарок із веселим дійством. Цьогорічна виставка "Осінні рапсодії" здивувала присутніх багатством витворів.

Приємно відзначити, що всі учні виявили творчий підхід, вишуканий смак та неабияку фантазію при створенні своїх робіт. Нікого не залишили байдужими різнокольорові овочево-фруктові композиції, чудові букети з елементами художнього оформлення, прикрашені дарами осені, пожовклим листям. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші - тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом, притаманним лише творчій душі.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: ptu | Дата: 09.11.2016

«Поінформований – значить озброєний». Під таким гаслом 19 жовтня 2016 року в рамках проведення місячника правових знань  відбулася зустріч працівників Нововолинської ЦМЛ, служби у справах дітей Нововолинської міської ради та відділу поліції з учнями ПТУ № 11. На заході були присутні лікарі: нарколог, інфекціоніст, дерматовенеролог; головний спеціаліст служби у справах дітей, дільничні офіцери поліції.

В ході зустрічі лікарі роз'яснили ознаки та шляхи попередження соціально небезпечних хвороб (ВІЛ СНІД, гепатит, хвороби, які передаються статевим шляхом), насліди вживання алкоголю і наркотиків на організм людини, ризики раннього статевого життя. Також наголосили на необхідності і значимості ведення здорового способу життя. ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: ptu | Дата: 21.10.2016

Відповідно до плану роботи методичної комісії викладачів загальноосвітніх предметів та з нагоди Дня захисника Вітчизни 13 жовтня 2016 року в училищі був проведений позаурочний захід з фізичної культури "Козацькі забави", у якому взяли участь учні групи ЕГЗ-1, ЕГЗ-21(професія електрогазазварник), та збірна команда учнів, які здобувають професію кухар, кондитер. Захід проходив під гаслом: «Козацькому роду нема переводу».

Організацію заходу забезпечили викладач фізичної культури Глинь Борис Романович та керівник фізвиховання Вавринюк Олена Миколаївна.

Метою заходу було сприяти формуванню національної самосвідомості особистості кожного учня; сформувати у молоді знання про традиції й звичаї українського народу на особистісному рівні; забезпечити розвиток спритності, сили, витривалості, розвивати інтерес до занять фізичною культурою; сприяти розвитку фізичних умінь ... Читати далі »

Категорія: Методична робота | Переглядів: 453 | Додав: ptu | Дата: 13.10.2016

Наше училище щорічно проводить благодійну акцію "Милосердя". Учні та педагоги відвідують людей похилого віку, які є мешканцями дому "Віфезда". Ми подарували хвилини радості та уваги людям, яким їх так не вистачає.

Переглядів: 453 | Додав: ptu | Дата: 07.10.2016

У рамках виховних загальноучилищних заходів 6 жовтня в училищі було проведено вистаку-конкурс учнівських робіт "Щедроти осені".

Цікавими були роботи учнів груп П-10, П-30 та ЕГЗ-1.

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: ptu | Дата: 07.10.2016

У зв'язку із закінченням училища Голови учнівського парламенту Інни Єдинак цей важливий пост передано учениці третього курсу Хілінській Даяні

Переглядів: 393 | Додав: ptu | Дата: 07.10.2016

16 вересня 2016 року в професійно-технічному училищі № 11 м. Нововолинськ в рамках проведення Дня здоров'я відбувся одноденний туристичний похід.  В ньому взяли участь учні та працівники  училища. Окремої уваги заслуговують діти з особливими потребами (групи ОКН-7, ОКН-8). Разом з учнями керівники груп (Коцура К.В., Заходякіна С.В.) провели екскурсію по території заводу ВАТ «ОСНАСТКА». Після ознайомлення з історією роботи підприємства діти та педагоги провели час на свіжому повітрі, організували спортивні змагання, після чого підкріпилися смачним обідом.

... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: ptu11 | Дата: 27.09.2016

             Учитель навчається все життя!

                              

                                             Учитель є вчителем доти, поки навчається сам.

                                               & ... Читати далі »

Категорія: Методична робота | Переглядів: 573 | Додав: ptu | Дата: 15.02.2016

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час дарують захисникам Вітчизни  небайдужі до долі нашої Батьківщини члени методичної комісії ресторанного господарства (голова комісії Остяк С.В.), які взяли участь у благодійній акції «Зігріймо воїнів АТО теплом наших сердець!». До них приєднались учні професійно-технічного училища №11 м. Нововолинська. Учасники акції передали воїнам, які зустрічатимуть новий рік у бліндажах та окопах, на блок-постах та у дозорі  кондитерські вироби у широкому асортименті, які приготували майстри виробничого навчання Новосад С.О., Кришталь Л.А., Монець В.І., Гринюк Л.З., Загороднова Л.А. разом із своїми учнями.

... Читати далі »

Категорія: Методична робота | Переглядів: 578 | Додав: ptu | Дата: 30.12.2015

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031